Tannlegeteam logo

Din tannlege på Hamar

Velkommen til Tannlegeteam sitt nye tannlegesenter på Hamar! Her får innbyggerne tilbud om alle typer tannbehandlinger, inkludert implantatbehandling og oralkirurgiske inngrep. Vi har også tannlegevakt i Hamar med egen ordning – et unikt tilbud i Hamarregionen for de som trenger tannlege på Hamar.

Tannlege Hamar

Profesjonell tannlege på Hamar

Tannlegeteam er en tannlegekjede med dyktige tannleger og spesialister som har bred kompetanse innen faget sitt. I dag har kjeden tre filialer i Oslo, og stadig utvides tilbudet med tannlegesentre i andre landsdeler. Som et ledd i dette, etablerer vi nå en egen tannklinikk på Hamar for de som trenger tannlege på Hamar.

Med det nye tannlegesenteret får Hamar og distriktet et moderne tannhelsetilbud. Som tannlege på Hamar vil vi kunne ta imot henvisninger fra andre deler av regionen. Senterets plassering gjør at vi enkelt kan samarbeide med de andre filalene og hente inn kompetanse herfra.

 Som tannlege Hamar kan Tannlegeteam tilby:

✓ Tannlege med sentral beliggenhet på Hamar

✓ Nye lokaler med nytt utstyr

✓ Bredt behandlingstilbud av høy kvalitet

Her finner du oss

Tannlegeteam sin avdeling for tannlege Hamar har praktisk beliggenhet i Torggata i Hamar sentrum. Adkomst er enkelt, både med bil og kollektivtransport. Vår tannlege Hamar klinikk har kun noen minutters gåavstand til Hamar stasjon, og Stortorget bussholdeplass ligger like ved torget.

Tannlegeteam Hamar

Torggata 83, 2317 Hamar

Åpningstider

Et bredt spekter av tannlegetjenester på vår tannklinikk på Hamar

Tannlegeteam har gjort store investeringer i utstyr og lokaler på Hamar. Våre dyktige tannleger på Hamar kan hjelpe deg med undersøkelse, tanntrekking, tannkrone og andre tannbehandlinger. Som tannlege på Hamar satser vi i tillegg på å etablere tilbud på spesialistbehandling på tannklinikken.

Trenger du tannlegevakt på Hamar?

I noen tilfeller trenger man behandling raskt. Tannlegeteam Hamar vil ha åpen tannlegevakt på Hamar hver dag, der pasienter kan få time på kort varsel.

Våre tannleger på Hamar og spesialister skal prioritere time til akutte pasienter i løpet av arbeidsdagen, og basert på bemanning prøver vi i tillegg å ha tilbud om akutt behandling i helgene. Ved å oppgradere vår drift til nye lokaler skal vi ha mulighet å romme flere tannleger på Hamar og skape et bedre tilbud med god tilgjengelighet – også etter arbeidstiden.

 Kontakt oss for å bestille time for tannlegevakt på Hamar!

Tips fra tannlegen

Tannbehandling i narkose

Innhold Add a header to begin generating the table of contents Når det gjelder smertelindring og bekjempelse av angst under tannbehandling, kan både sedasjon og narkose være svært nyttige. Disse teknikkene brukes når lokalbedøvelse alene ikke er tilstrekkelig. I tilfeller der personer opplever alvorlig angst for tannbehandling eller når det gjennomføres større inngrep, kan full narkose også være et alternativ å vurdere.   Profesjonell tannbehandling under narkose    Når det gjelder tannbehandling under narkose, er det viktig å forstå den trygge og effektive prosedyren som utføres av en dyktig narkoselege. Narkose, også kjent som generell anestesi, innebærer en fullstendig bedøvelse og kan kun administreres av en spesialist innen narkose. Denne metoden bruker en skånsom kombinasjon av medisiner som administreres direkte i blodomløpet, en prosess kjent som intravenøs narkose. Disse medisinene skaper en beroligende og dyp søvn, samtidig som de gir en effektiv smertelindring.  Ved tannbehandling under narkose er pasientens velvære av største betydning. Derfor blir pasienten kontinuerlig overvåket av både narkoselegen og en erfaren narkosesykepleier. Dette sikrer at pasienten til enhver tid får tilstrekkelig oksygentilførsel og nøye oppfølging. Under hele prosedyren vil du ikke oppleve smerte eller ha noen bevisst oppfatning eller hukommelse om selve behandlingen, da narkosen gir en tilstand av dyp søvn.  Her kan du lese mer om vår profesjonelle samarbeidspartner som utfører behandling under narkose.    Avslapning og komfortabel tannbehandling med  sedasjonsteknikker   Å oppnå avslapning og ro under tannbehandling er viktig for mange pasienter, og sedasjon kan være en vei å gå. Sedasjon innebærer bruk av smertestillende og beroligende medisiner som lar deg slappe av under behandlingen. Det finnes ulike metoder for å administrere sedasjon, inkludert oral sedasjon og intravenøs sedasjon.   Oral sedasjon innebærer bruk av tabletter som foreskrives av tannlegen til pasienter som har behov for det. Disse medisinene bidrar til å redusere angst og fremme avslapning før og under tannbehandlingen. Det er viktig å følge nøye instruksjoner fra tannlegen om dosering og tidspunkt for inntak av tablettene.    Intravenøs sedasjon er en annen effektiv metode som utføres av …

Tips fra tannlegen

Behandling av søvnapné

Innhold Add a header to begin generating the table of contents    Hva er søvnapné? Søvnapné er en tilstand der en person opplever gjentatte pustestopp som varer i over ti sekunder, flere ganger i løpet av en natt. Under disse episodene strammes musklene i svelget og tungen, noe som fører til blokkering av luftveiene. Disse pustestoppene kan påvirke helsen negativt og bør derfor behandles av en søvnmedisinsk spesialist.   Hvordan oppstår søvnapné?    Søvnapné oppstår når musklene i svelget og tungen avspennes i en slik grad at luftveiene blokkeres. Dette fører til gjentatte pustestopp som kan vare i over 10 sekunder. Disse pustestoppene kan forårsake generelle helseplager dersom de forekommer hyppig.   Symptomer på søvnapné    Et av de vanligste symptomene på søvnapné er høylytt snorking som kan være plagsomt både for personen som snorker og deres partner. Personer med søvnapné opplever ofte dårligere og mer urolig søvn enn de som bare snorker. Dette kan føre til konstant tretthet, mangel på energi, konsentrasjonsvansker og hodepine, samt andre helseproblemer som forhøyet blodtrykk og hjerteproblemer, dersom tilstanden forblir ubehandlet.   Hvem trenger behandlig for søvnapné?  Det er en tydelig sammenheng mellom søvnapné og alvorlige sykdommer. Derfor er det viktig å behandle søvnapné for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, fedme og konsentrasjonsvansker. Selv sosial snorking kan føre til ulike grader av søvn- og helseproblemer.  Opplever du symptomer som snorking, overdreven tretthet på dagtid eller observerte pustestopp, bør du søke utredning for å få riktig behandling.   Behandling av søvnapné  …

Endelig bedre tilbud for tannleger på Hamar

Hamar har i skrivende stund et innbyggertall på rundt 32 000, og i Hamarregionen totalt bor det mer enn 95 000 mennesker. Tannhelsetilbudet i området har lenge vært begrenset, med kun et fåtall etablerte tannleger på Hamar. Spesielt tilbudet om akutt tannlegevakt på Hamar har vært mangelfullt i fylket, og mange innbyggere har sett seg nødt til å reise langt for å benytte seg av tannlegevakt i andre kommuner.

Vi i Tannlegeteam har en visjon om å gjøre tannlegetjenester tilgjengelig for alle.

Derfor vil vi fremover ha fokus på å tilby tannbehandling i områder med stort tannlegebehov, til rimelige priser. Hamar og Hamarregionen har mange innbyggere, og det har lenge vært få tannleger i området. Med etablering av tannlegeklinikk på Hamar vil Tannlegeteam bidra til å bedre tilbudet. Vi ser frem til å tilby tannbehandling på vårt toppmoderne tannlegesenter her! Bestill tannlege på Hamar hos Tannlegeteam!

Scroll to Top