Tannlegeteam logo
For et vakrere smil og høyere selvtillit

For et vakrere smil og høyere selvtillit

Perfekt smil, uendelig selvtillit: Våre tannhelsetjenester gjør underverker for smilet ditt. Opplev forskjellen og føl deg strålende!

Bestill time

30k+ vurderinger på Google

Akuttbehandling - Tannintervensjon

Akuttbehandling - Tannintervensjon

Rask tannintervensjon som alltid er tilgjengelig! Vårt ekspertteam løser dine akutte tannproblemer og yter førsteklasses tjenester av høy kvalitet. Ditt smil er vår prioritet!

Bestill time

Våre behandlinger

Les Mer

Hvorfor velge TannlegeTeam

Individuell tilnærming til hver pasient

Hvert smil er unikt. Vår tilnærming er persontilpasset og følger dine behov og ønsker om det perfekte smilet.

Omfattende tannbehandling

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester - fra forebyggende omsorg til estetiske løsninger. Smil med fullstendig tannpleie.

Online timebestilling, ingen ventetid

Du kan lett bestille time ved å bruke vår nettside. Raskere og enklere, fordi din tid er kostbar.

Trygghet er viktigst

Din helse er vår prioritet. Vi tilbyr trygge og effektive tannhelsetjenester i henhold til de høyeste hygienestandardene.

Din tannklinikk og tannlege

Din tannklinikk og tannlege

Vårt team består av kvalifiserte tannleger som etterstreber å imøtekomme dine behov. Vår målsetning er at du som pasient skal følge deg som den viktigste ved vårt tannlegesenter. Vi ønsker å levere behandling av høy kvalitet, og gjør alltid vårt beste for at du føler deg både komfortabel og velkommen. Vi sikter alltid etter nøyaktighet og ønsker å sette en høyere standard for tannbehandling. Her møter du et profesjonelt og hyggelig miljø, i nye lokaler med moderne utstyr.

Pasienten i sentrum

Pasienten i sentrum

TannlegeTeam har pasienten i sentrum og leverer tannbehandling av høy kvalitet. Vi utfører alle typer behandlinger skåmsomt, med faglig presisjon, vi lytter til deg og etterstreber alltid å imøtekomme dine ønsker og behov.

Har du noen spørsmål?

Hos TannlegeTeam setter vi pasientene våre i sentrum og gir tannbehandling av høy kvalitet. Vi utfører alle typer behandling smertefritt, med faglig dyktighet og beste vurdering etter dine ønsker.

Scroll to Top