Tannlegeteam logo

Din tannlege på Ensjø

 

Tannlege på Ensjø nær Tøyen og Helsfyr i trivelige omgivelser

Vi er opptatt av kvalitet og kunne møte dine behandlingsbehov gjennom hele livet.

Som tannlege på Ensjø tilbyr vi det mest generelle innen tannbehandling:

✓ Årlig undersøkelse og vedlikehold

✓ Behandling av tannkjøttsykdommer

✓ Tannkrone/bro

✓ Bittskinne og behandling av kjeveleddsproblematikk

✓ Tannbleking

✓ Rotfylling

✓ Akutt behandling når uhellet er ute.

✓ og mye mer….

Vi har også tett samarbeid med våre øvrige klinikker i Oslo, slik at vi også kan hjelpe deg ved behov for mer avansert tannbehandling som kirurgiske inngrep eller tannerstatning med implantat.

Som tannlege på Ensjø setter vi alltid av god tid og lytter til dine behov, slik at du føler deg ivaretatt, og føler du har kontroll over egen behandling.

Her finner du oss  

Tannklinikken, som ble nyoppusset i 2021 med splitter nytt utstyrt, ligger praktisk plassert i samme lokaler som Ensjø medisinske byen og er lett tilgjengelig med alle transportmidler. Det er parkering rett utenfor døren om du kommer med egen bil.

Tannlegeteam Ensjø

Gladengveien 3B, 0661 Oslo

Pasientfokus hos Tannlegeteam Ensjø

Din tannhelse er viktig for oss, og vi ønsker at du skal ha stor glede av et frisk smil gjennom hele livet.

Kontakt oss idag på tlf +47 21 56 64 55 for en uforpliktende samtale, vår online booking vil være tilgjengelig når klinikken åpner, men det er mulig å bestille time ved våre andre avdelinger allerede nå om du skulle trenge tannlege på Ensjø.

Tannlegevakt på Ensjø

Vår tannlegevakt kan hjelpe deg med blandt annet:

✓ Mistet fylling eller krone

✓ Tannbyll

✓ Løs tann

✓ Betent visdomstann

✓ Tannverk

Vi holder av time til akuttbehandling og du blir prioritert ved akutte smerter.

Åpningstider

Tannlege Ensjø Priser

Vi vet at mange utsetter tannlegebesøket fordi de ikke har råd. Som tannlege på Ensjø ønsker vi å levere tannbehandling til rimelig pris. Vi har også introtilbud på første undersøkelse slik at du kan teste oss til en gunstig pris. Vi tilbyr også mulighet for å søke fakturautsettelse og delbetaling/finansiering.

Vi er opptatt av omsorg, og tannbehandling av høy kvalitet når du velger oss som tannlege på Ensjø. Hos TannlegeTeam blir du hørt, og skal selv føle at du har kontroll over din behandling, hvor vi lytter til dine behov og tar hensyn din økonomi.

Vi har ingen skjulte kostnader, og har full prisliste på vår hjemmeside slik at ingenting kommer som en overraskelse.

Bestiller du timeavtale til undersøkelse idag og sparer du 57% på førstegangsundersøkelse hos Tannlegeteam på Ensjø. 

Vi har helfo direkteoppgjør

Våre tannleger på Ensjø sender søknaden for deg, om du har sykdomstilstander i munnen som gir rett til støtte fra HELFO. For deg som pasient betyr dette at du kun betaler egenandel for refusjonsberettiget behandling hos oss.

Vi aksepterer også NAV rekvisisjon uten mellomlegg, og muligheter for betalingsutsettelse og finansiering. 

Mulighet for å delbetale tannbehandling

Fremfor å avstå fra tannbehandling, som kan føre til større og fordyrende skader gjør vi det mulig for deg å utsette, eller dele opp betalingen ved større behandlinger. Vi tilbyr både tannlegekonto via ressursbank og delbetaling i inntil 24 måneder Svea Finans.

Spør oss om delbetaling!

Velg oss som din neste tannlege på Ensjø!

Tips fra tannlegen

Tannbehandling i narkose

Innhold Add a header to begin generating the table of contents Når det gjelder smertelindring og bekjempelse av angst under tannbehandling, kan både sedasjon og narkose være svært nyttige. Disse teknikkene brukes når lokalbedøvelse alene ikke er tilstrekkelig. I tilfeller der personer opplever alvorlig angst for tannbehandling eller når det gjennomføres større inngrep, kan full narkose også være et alternativ å vurdere.   Profesjonell tannbehandling under narkose    Når det gjelder tannbehandling under narkose, er det viktig å forstå den trygge og effektive prosedyren som utføres av en dyktig narkoselege. Narkose, også kjent som generell anestesi, innebærer en fullstendig bedøvelse og kan kun administreres av en spesialist innen narkose. Denne metoden bruker en skånsom kombinasjon av medisiner som administreres direkte i blodomløpet, en prosess kjent som intravenøs narkose. Disse medisinene skaper en beroligende og dyp søvn, samtidig som de gir en effektiv smertelindring.  Ved tannbehandling under narkose er pasientens velvære av største betydning. Derfor blir pasienten kontinuerlig overvåket av både narkoselegen og en erfaren narkosesykepleier. Dette sikrer at pasienten til enhver tid får tilstrekkelig oksygentilførsel og nøye oppfølging. Under hele prosedyren vil du ikke oppleve smerte eller ha noen bevisst oppfatning eller hukommelse om selve behandlingen, da narkosen gir en tilstand av dyp søvn.  Her kan du lese mer om vår profesjonelle samarbeidspartner som utfører behandling under narkose.    Avslapning og komfortabel tannbehandling med  sedasjonsteknikker   Å oppnå avslapning og ro under tannbehandling er viktig for mange pasienter, og sedasjon kan være en vei å gå. Sedasjon innebærer bruk av smertestillende og beroligende medisiner som lar deg slappe av under behandlingen. Det finnes ulike metoder for å administrere sedasjon, inkludert oral sedasjon og intravenøs sedasjon.   Oral sedasjon innebærer bruk av tabletter som foreskrives av tannlegen til pasienter som har behov for det. Disse medisinene bidrar til å redusere angst og fremme avslapning før og under tannbehandlingen. Det er viktig å følge nøye instruksjoner fra tannlegen om dosering og tidspunkt for inntak av tablettene.    Intravenøs sedasjon er en annen effektiv metode som utføres av …

Tips fra tannlegen

Behandling av søvnapné

Innhold Add a header to begin generating the table of contents    Hva er søvnapné? Søvnapné er en tilstand der en person opplever gjentatte pustestopp som varer i over ti sekunder, flere ganger i løpet av en natt. Under disse episodene strammes musklene i svelget og tungen, noe som fører til blokkering av luftveiene. Disse pustestoppene kan påvirke helsen negativt og bør derfor behandles av en søvnmedisinsk spesialist.   Hvordan oppstår søvnapné?    Søvnapné oppstår når musklene i svelget og tungen avspennes i en slik grad at luftveiene blokkeres. Dette fører til gjentatte pustestopp som kan vare i over 10 sekunder. Disse pustestoppene kan forårsake generelle helseplager dersom de forekommer hyppig.   Symptomer på søvnapné    Et av de vanligste symptomene på søvnapné er høylytt snorking som kan være plagsomt både for personen som snorker og deres partner. Personer med søvnapné opplever ofte dårligere og mer urolig søvn enn de som bare snorker. Dette kan føre til konstant tretthet, mangel på energi, konsentrasjonsvansker og hodepine, samt andre helseproblemer som forhøyet blodtrykk og hjerteproblemer, dersom tilstanden forblir ubehandlet.   Hvem trenger behandlig for søvnapné?  Det er en tydelig sammenheng mellom søvnapné og alvorlige sykdommer. Derfor er det viktig å behandle søvnapné for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, fedme og konsentrasjonsvansker. Selv sosial snorking kan føre til ulike grader av søvn- og helseproblemer.  Opplever du symptomer som snorking, overdreven tretthet på dagtid eller observerte pustestopp, bør du søke utredning for å få riktig behandling.   Behandling av søvnapné  …

Scroll to Top