Tannlegeteam logo

Tannbleking

Tannbleking hjemme eller hos tannlegen?
Dame som smiler
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Tannbleking

  Det har blitt mer og mer vanlig blant nordmenn å bleke tennene. En av hovedårsakene til dette er at prisen på profesjonell tannbleking har blitt redusert betraktelig. 

  Våre dyktige tannleger og tannpleiere sørger for at du får fine, hvite tenner, uten at det har negativ effekt på din tannhelse. Bestill time i dag.

  Få hvitere tenner på en skånsom måte

  Vitenskapen rundt tannbleking har kommet veldig langt bare de siste årene, og blekemidler er nå langt mer skånsomme for tenner og tannkjøtt enn tidligere. Kombinert med at prisen på profesjonell tannbleking har gått ned, blir det stadig vanligere å bleke tennene sine blant den norske befolkningen. 

  Vi tar vare på tennene dine

  Den beste og sikreste løsningen for tannbleking, er den som administreres eller leveres av en profesjonell tannlege. Hos TannlegeTeam i Oslo møter du hyggelige og profesjonelle tannleger, som vet akkurat hva som skal til for å gi deg et fint og hvitt smil. 

  Vi tilbyr både bleking hos tannlege eller tannbleking hjemme. Dette foregår med formstøpte blekeskinner som du får med deg hjem. 

  Slik hjelper vi deg med å bleke tennene dine

  Mange kommer til oss med et ønske om hvitere tenner til bryllupet eller andre anledninger, men er bekymret for at tennene skal ta skade. Hos TannlegeTeam bruker vi kun løsninger som er skånsomme for tenner og tannkjøtt, og som gir et godt resultat. 

  Konsultasjon hos tannlege

  Uansett om du skal bleke tennene hjemme eller i tannlegestolen, starter vi alltid med en konsultasjon og undersøkelse. Ved undersøkelsen avdekker vi eventuelle hull, samt tilstanden på tennene og tannkjøttet. 

  Viser det seg for eksempel at tannemaljen er tynnslitt, skal det ikke utsettes for blekemiddelet hydrogenperoksid. Dette er et stoff som finnes i tannblekingsgelen vi benytter. 

  Hvitere tenner og god tannhelse

  Målet med undersøkelsen er å finne en løsning som passer for deg, uten å skade tannhelsen din. 

  Etter undersøkelsen kan vi tilby to alternativer for tannbleking: Tannbleking hjemme med blekeskinner, eller profesjonell klinikkbleking. 

  Tannbleking hjemme

  Tannbleking hjemme er vårt mest populære alternativ. Her tilpasser vi blekeskinner for tennene dine. Disse får du med deg hjem, og de kan brukes igjen og igjen.

  Sammen med blekeskinnene får du også en innføring i hvordan de skal brukes, samt tips og råd om munnhygiene som bør utføres før du skal bleke tennene. Vi gir også informasjon om hvordan du oppnår best mulig resultat på kortest mulig tid.

  Hjemmebleking fra TannlegeTeam er skånsomt for både tennene dine, tannkjøttet og emaljen. Du får alt du trenger for å bleke tennene hjemme. 

  Vår pakke til tannbleking hjemme inneholder:

  • Spesialtilpassede blekeskinner for tennene dine
  • Tannblekingsgel med virkemiddelet hydrogenperoksid
  • Instruksjonsmanual for bruk som inkluderer informasjon om hvordan tenner bør klargjøres før behandlingen

  Profesjonell tannbleking hos TannlegeTeam

  Dersom du ønsker umiddelbare resultater, for eksempel i forkant av et bryllup eller lignende, er profesjonell klinikkbleking et ypperlig valg. Da får du skånsomt fjernet misfarging fra røyk, snus, rødvin eller annen fargesterk kost. 

  Bleking i kombinasjon med annen behandling:

  Dersom du har områder på tennene som det er vanskelig å komme til, kan det være lurt å kombinere bleking med annen estetisk tannbehandling. Dette er den mest effektive løsningen for deg som har emaljefeil eller flekker på tennene etter kariesangrep.

  Når bør man ikke bleke tennene?

  Selv om tannbleking har blitt mer skånsomt for tenner og tannkjøtt enn det har vært tidligere, er det ikke anbefalt å bleke tennene dersom:

  • Du har skader på emaljen
  • Du har kraftig ising i tennene
  • Du har hull i tennene
  • Tannkjøttet har sykdom, skade eller annen reaksjon

  Dersom dette oppstår mens du bleker tennene hjemme, er det viktig at du kontakter tannlegen. Vi gjør en grundig undersøkelse av tennene og avdekker din tannhelse, slik at du kan få den behandlingen som er mest mulig skånsom og effektiv for deg. 

  Misfarging av tennene

  Dersom du oppdager misfarging på tennene som ikke forbedres av blekingen, bør du også ta kontakt med tannlegen. Dette kan være tegn på kariesangrep eller andre tannsykdommer, og disse må behandles før blekingen kan fortsette. 

  Tannbleking kan faktisk ha motsatt effekt på tenner som har flekker fra kariesangrep eller emaljefeil. Årsaken til dette er at området rundt blir lysere av blekingen, og dermed vil flekkene fremstå mørkere og mer fremtredende. 

  Få hvitere tenner med TannlegeTeam

  Bleking av tennene blir en stadig mer populær behandling. Tannbleking går ut på å fjerne misfarging på tennene, samt lysne nyansen på tennene. Dette gjøres enten ved bruk av blekemiddel plassert i individuelt tilpassede tannskinner (tannbleking hjemme), eller med spesialtilpasset lys på klinikken. 

  Etter tannbleking

  Enkelte opplever ising i tennene rett etter tannbleking. Dette er ikke farlig, men ubehaget kan reduseres ved å benytte et munnskyllevann som inneholder fluor. 

  For å bevare resultatet av tannbleking så lenge som mulig er det viktig å være nøye med munnhygiene og tannpuss. Tennene er mer mottagelige for misfarging de første 10 dagene etter blekingen, og derfor bør man unngå snus, sigaretter, kaffe, rødvin, karri og annen kost som kan misfarge tennene. 

  Online timebestilling

  Behov for tannlegevakt? Ring oss på +47 22 65 57 77 for akutt time på dagen.

  Kontakt oss i dag for hvite tenner!

  TannlegeTeam tilbyr profesjonell tannbleking hjemme eller på klinikken. Vi er opptatt av å finne den løsningen som er mest mulig effektiv, skånsom og rimelig for deg.

  Vi ønsker å gi deg et flott og hvitt smil. Du er i trygge hender hos de erfarne og profesjonelle tannlegene hos TannlegeTeam i Oslo. 

  Ta kontakt med oss i dag!

  Fler artikler innenfor samme tema

  Tannlegeteam ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Delbetaling med SVEA Finans

  Tannlegeteam ansatt som utfører behandling
  Tips fra tannlegen

  Tannbehandling i narkose

  Scroll to Top