Tannlegeteam logo

Tannlegeteam

Din tannlege på Linderud

Velkommen til vår tannlege på Linderud

Hvis du er ute etter en tannlege på Linderud, så er du på riktig sted! Vårt team består av høyt utdannede tannleger som er kvalifiserte til å imøtekomme dine behov. De får deg til å føle deg komfortabel og velkommen. Vi streber daglig etter dyktighet og en høyere standard for tannbehandling, i et profesjonelt og hyggelig miljø for deg og andre pasienter.

Tannlegeteam ansatt som utfører behandling

✓ Tannlegevakt med lange åpningstider

Vår tannlegevakt ligger nær veitvet tbanestasjon og er lett tilgjengelig fra Kalbakken, Vollebekk, Veitvet og Linderud

✓ Umiddelbar nærhet til både buss og t-bane, gratis parkering.

Vi ligger 200 meter fra Veitvet busstasjon og 300 meter fra Veitvet t-banestasjon. Det er gratis parkering rett utenfor døren. 

Det er Gratis parkering på baksiden av bygget.

✓ Nyoppussede lokaler, moderne utstyr

Sammen med et smilende tannhelseteam som tar deg imot med personlig oppfølgning og omsorg.

Som tannlege på Linderud møter vi deg alltid med et smil og forståelse og vi har både allmenntannleger og spesialister tilknyttet, hos oss kan du du kan få hjelp med alt fra den årlige tannhelsesjekken og det du ellers skulle måtte behøve av tannbehandling.

TannlegeTeam tannlege Linderud er glade for å tilby en tannpleie av øverste klasse til deg og din familie. Riktig tannpleie er viktig i alle aldre. Vår profesjonelle tannpleie med full service, sammen med vår enestående pasientbehandling, er en vinnende kombinasjon. Besøk oss for å oppleve forskjellen!

Tannleger på Linderud som setter kunden i fokus

Her på TannlegeTeam Linderud setter vi alltid pasienten i fokus, og jobber for at din tid hos oss skal oppleves som trygg og behagelig. Våre tannleger på Linderud er opptatt av å ha god kommunikasjon med deg hele veien, og tar hensyn til dine ønsker og behov.

Vi er klar over at en tur til tannlegen er noe de færreste gleder seg til, og at flere har tannlegeskrekk. Derfor jobber våre tannleger på Linderud knallhardt for å gjøre din opplevelse i tannlegestolen til noe mer positivt, og hjelpe deg med tannlegeskrekk med å bli kvitt frykten.

 

Her finner du oss

Vår klinikk på Linderud ligger enkelt tilgjengelig ved både Veitvet t-banestasjon og busstopp. Du går bare ned Veitvetveien frem til du kommer til en tunnel som går under Trondheimsveien. Vi holder til på andre siden, rett ved trappeoppgangen fra tunnelen. Det er også mulig å parkere gratis utenfor vår tannklinkikk på Linderud.

Tannlegeteam Linderud
Linderudsletta 13, 0597 Oslo 

Tannlegevakt Linderud

I noen tilfeller har man behov for tannlegetime raskest mulig. Kanskje har du vondt i en av visdomstennene, har tannverk, eller opplever smertefull ising i tennene?

Opplever du noe av dette, eller noe annet som skaper et behov for øyeblikkelig hjelp, kan du ringe +47 22 655 777 for å bestille en akuttime hos vår tannlegevakt på Linderud.

Tannlege Linderud Priser

Mange frykter en skyhøy kostnad når de drar til tannlegen. Høye priser kan for mange være grunn nok til å velge å droppe tannlegetimen. Vi på TannlegeTeam Linderud vil ikke at pris skal hindre deg i å komme til oss. Vi tilbyr derfor tannbehandlinger til en rimelig pris. Vi har i tillegg rabatter for nye pasienter, studenter og bedrifter. 

Vi er opptatt av å kunne tilby tannbehandlinger av topp kvalitet, samtidig som vi holder prisene lave og konkurransedyktige. Bestiller du time hos oss, kan vi sammen finne den beste behandlingen for deg, og samtidig ta hensyn til din økonomi. Ta gjerne en titt på vår liste over tannlegepriser hos oss. 

Kontakt oss i dag, og få opptil 53% rabatt på din første time hos vår tannlege på Linderud!

Tannlege nær Vollebekk, Veitvet og Kalbakken

TannlegeTeam Linderud holder til i Linderudsletta 13, nær Veitvet, og Linderud senter. Det er et busstopp rett utenfor vår klinikk, og det går buss hit gjennom hele dagen med kort reisevei fra Oslo sentrum og Bjerke.

Det er også muligheter for parkering. Vi holder åpent hverdager, lørdager og etter avtale på søndager, og svarer også på telefon alle dager i uken. Lurer du på noe eller ønsker du å bestille time for tannlege på Linderud?

Ring oss for en uforpliktende prat!

Usynlig Tannregulering vs. Metallbøyler
Tannhelse

Usynlig Tannregulering vs. Metallbøyler: Hvilken er Best?

Når man skal rette opp tannstillingsfeil, er det viktig å velge riktig type tannregulering. Både usynlig tannregulering og metallbøyler har sine fordeler og ulemper. Denne ...
Tips fra tannlegen

Delbetaling med SVEA Finans

Fleksible betalingsløsninger for tannbehandling gjennom SVEA Finans.

Åpningstider

Scroll to Top