Tannlegeteam logo

Din tannlege på Linderud

Velkommen til vår tannlege på Linderud

Hvis du er ute etter en tannlege på Linderud, så er du på riktig sted! Vårt team består av høyt utdannede tannleger som er kvalifiserte til å imøtekomme dine behov. De får deg til å føle deg komfortabel og velkommen. Vi streber daglig etter dyktighet og en høyere standard for tannbehandling, i et profesjonelt og hyggelig miljø for deg og andre pasienter.

✓ Tannlegevakt med lange åpningstider

Vår tannlegevakt ligger nær veitvet tbanestasjon og er lett tilgjengelig fra Kalbakken, Vollebekk, Veitvet og Linderud

✓ Umiddelbar nærhet til både buss og t-bane, gratis parkering.

Vi ligger 200 meter fra Veitvet busstasjon og 300 meter fra Veitvet t-banestasjon. Det er gratis parkering rett utenfor døren. 

Det er Gratis parkering på baksiden av bygget.

✓ Nyoppussede lokaler, moderne utstyr

Sammen med et smilende tannhelseteam som tar deg imot med personlig oppfølgning og omsorg.

Som tannlege på Linderud møter vi deg alltid med et smil og forståelse og vi har både allmenntannleger og spesialister tilknyttet, hos oss kan du du kan få hjelp med alt fra den årlige tannhelsesjekken og det du ellers skulle måtte behøve av tannbehandling.

TannlegeTeam tannlege Linderud er glade for å tilby en tannpleie av øverste klasse til deg og din familie. Riktig tannpleie er viktig i alle aldre. Vår profesjonelle tannpleie med full service, sammen med vår enestående pasientbehandling, er en vinnende kombinasjon. Besøk oss for å oppleve forskjellen!

Tannleger på Linderud som setter kunden i fokus

Her på TannlegeTeam Linderud setter vi alltid pasienten i fokus, og jobber for at din tid hos oss skal oppleves som trygg og behagelig. Våre tannleger på Linderud er opptatt av å ha god kommunikasjon med deg hele veien, og tar hensyn til dine ønsker og behov.

Vi er klar over at en tur til tannlegen er noe de færreste gleder seg til, og at flere har tannlegeskrekk. Derfor jobber våre tannleger på Linderud knallhardt for å gjøre din opplevelse i tannlegestolen til noe mer positivt, og hjelpe deg med tannlegeskrekk med å bli kvitt frykten.

 

Her finner du oss

Vår klinikk på Linderud ligger enkelt tilgjengelig ved både Veitvet t-banestasjon og busstopp. Du går bare ned Veitvetveien frem til du kommer til en tunnel som går under Trondheimsveien. Vi holder til på andre siden, rett ved trappeoppgangen fra tunnelen. Det er også mulig å parkere gratis utenfor vår tannklinkikk på Linderud.

Tannlegeteam Linderud
Linderudsletta 13, 0597 Oslo 

Tannlegevakt Linderud

I noen tilfeller har man behov for tannlegetime raskest mulig. Kanskje har du vondt i en av visdomstennene, har tannverk, eller opplever smertefull ising i tennene?

Opplever du noe av dette, eller noe annet som skaper et behov for øyeblikkelig hjelp, kan du ringe +47 22 655 777 for å bestille en akuttime hos vår tannlegevakt på Linderud.

Tannlege Linderud Priser

Mange frykter en skyhøy kostnad når de drar til tannlegen. Høye priser kan for mange være grunn nok til å velge å droppe tannlegetimen. Vi på TannlegeTeam Linderud vil ikke at pris skal hindre deg i å komme til oss. Vi tilbyr derfor tannbehandlinger til en rimelig pris. Vi har i tillegg rabatter for nye pasienter, studenter og bedrifter. 

Vi er opptatt av å kunne tilby tannbehandlinger av topp kvalitet, samtidig som vi holder prisene lave og konkurransedyktige. Bestiller du time hos oss, kan vi sammen finne den beste behandlingen for deg, og samtidig ta hensyn til din økonomi. Ta gjerne en titt på vår liste over tannlegepriser hos oss. 

Kontakt oss i dag, og få opptil 53% rabatt på din første time hos vår tannlege på Linderud!

Tannlege nær Vollebekk, Veitvet og Kalbakken

TannlegeTeam Linderud holder til i Linderudsletta 13, nær Veitvet, og Linderud senter. Det er et busstopp rett utenfor vår klinikk, og det går buss hit gjennom hele dagen med kort reisevei fra Oslo sentrum og Bjerke.

Det er også muligheter for parkering. Vi holder åpent hverdager, lørdager og etter avtale på søndager, og svarer også på telefon alle dager i uken. Lurer du på noe eller ønsker du å bestille time for tannlege på Linderud?

Ring oss for en uforpliktende prat!

Tips fra tannlegen

Tannbehandling i narkose

Innhold Add a header to begin generating the table of contents Når det gjelder smertelindring og bekjempelse av angst under tannbehandling, kan både sedasjon og narkose være svært nyttige. Disse teknikkene brukes når lokalbedøvelse alene ikke er tilstrekkelig. I tilfeller der personer opplever alvorlig angst for tannbehandling eller når det gjennomføres større inngrep, kan full narkose også være et alternativ å vurdere.   Profesjonell tannbehandling under narkose    Når det gjelder tannbehandling under narkose, er det viktig å forstå den trygge og effektive prosedyren som utføres av en dyktig narkoselege. Narkose, også kjent som generell anestesi, innebærer en fullstendig bedøvelse og kan kun administreres av en spesialist innen narkose. Denne metoden bruker en skånsom kombinasjon av medisiner som administreres direkte i blodomløpet, en prosess kjent som intravenøs narkose. Disse medisinene skaper en beroligende og dyp søvn, samtidig som de gir en effektiv smertelindring.  Ved tannbehandling under narkose er pasientens velvære av største betydning. Derfor blir pasienten kontinuerlig overvåket av både narkoselegen og en erfaren narkosesykepleier. Dette sikrer at pasienten til enhver tid får tilstrekkelig oksygentilførsel og nøye oppfølging. Under hele prosedyren vil du ikke oppleve smerte eller ha noen bevisst oppfatning eller hukommelse om selve behandlingen, da narkosen gir en tilstand av dyp søvn.  Her kan du lese mer om vår profesjonelle samarbeidspartner som utfører behandling under narkose.    Avslapning og komfortabel tannbehandling med  sedasjonsteknikker   Å oppnå avslapning og ro under tannbehandling er viktig for mange pasienter, og sedasjon kan være en vei å gå. Sedasjon innebærer bruk av smertestillende og beroligende medisiner som lar deg slappe av under behandlingen. Det finnes ulike metoder for å administrere sedasjon, inkludert oral sedasjon og intravenøs sedasjon.   Oral sedasjon innebærer bruk av tabletter som foreskrives av tannlegen til pasienter som har behov for det. Disse medisinene bidrar til å redusere angst og fremme avslapning før og under tannbehandlingen. Det er viktig å følge nøye instruksjoner fra tannlegen om dosering og tidspunkt for inntak av tablettene.    Intravenøs sedasjon er en annen effektiv metode som utføres av …

Tips fra tannlegen

Behandling av søvnapné

Innhold Add a header to begin generating the table of contents    Hva er søvnapné? Søvnapné er en tilstand der en person opplever gjentatte pustestopp som varer i over ti sekunder, flere ganger i løpet av en natt. Under disse episodene strammes musklene i svelget og tungen, noe som fører til blokkering av luftveiene. Disse pustestoppene kan påvirke helsen negativt og bør derfor behandles av en søvnmedisinsk spesialist.   Hvordan oppstår søvnapné?    Søvnapné oppstår når musklene i svelget og tungen avspennes i en slik grad at luftveiene blokkeres. Dette fører til gjentatte pustestopp som kan vare i over 10 sekunder. Disse pustestoppene kan forårsake generelle helseplager dersom de forekommer hyppig.   Symptomer på søvnapné    Et av de vanligste symptomene på søvnapné er høylytt snorking som kan være plagsomt både for personen som snorker og deres partner. Personer med søvnapné opplever ofte dårligere og mer urolig søvn enn de som bare snorker. Dette kan føre til konstant tretthet, mangel på energi, konsentrasjonsvansker og hodepine, samt andre helseproblemer som forhøyet blodtrykk og hjerteproblemer, dersom tilstanden forblir ubehandlet.   Hvem trenger behandlig for søvnapné?  Det er en tydelig sammenheng mellom søvnapné og alvorlige sykdommer. Derfor er det viktig å behandle søvnapné for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, fedme og konsentrasjonsvansker. Selv sosial snorking kan føre til ulike grader av søvn- og helseproblemer.  Opplever du symptomer som snorking, overdreven tretthet på dagtid eller observerte pustestopp, bør du søke utredning for å få riktig behandling.   Behandling av søvnapné  …

Åpningstider

Scroll to Top