Tannlegeteam logo

Din tannlege på Majorstuen

TannlegeTeam Majorstuen ligger nederst i Bogstadveien, med trikkeholdeplassen Homansbyen som nærmeste holdeplass. Klinikken ligger i Hegdehaugsveien 23 med inngang fra Parkveien. Klinikken er lett tilgjengelig fra Bislett, Majorstuen, Nationaltheatret og Oslo sentrum med alle transportmidler.

Tannlege Majorstuen

Velkommen til din nye Majorstuen tannklinikk

Vår Majorstuen tannklinikk har dyktige tannleger og spesialister som står klare til å hjelpe deg.

Vi tilbyr:

✓ Sentral beliggenhet på Majorstuen i Oslo, i bunnen av Bogstadveien og nær Bislett.

✓ Profesjonelle tannbehandlinger av høy kvalitet.

✓ Alt innenfor moderne ordinære, estetisk, funksjonell og kompleks tannbehandlinger.

✓ Et hyggelig team, med pasienten i fokus.

✓ Tannlegevakt i Majorstuen 5 dager i uken.

Velkommen til deg som bor ved Oslo sentrum, Nationaltheateret, Bislett, Frogner, St.Hanshaugen, Ullevål, Homansbyen og Bogstadveien!

Her finner du vår Majorstuen tannklinikk

Vår Majorstuen tannklinikk ligger nederst i Bogstadveien, og er enkelt tilgjengelig med alle transportmidler fra Bislett, Nationaltheatret og Oslo sentrum. Trikkeholdeplassen Homansbyen ligger to minutters gange fra klinikken. Det er også gateparkering tilgjengelig dersom du har behov for dette.

Tannlegeteam Majorstuen

Hegdehaugsveien 23, 0352 Oslo

Åpningstider

Bestill time hos Tannlegeteam Majorstuen tannlege – rabatt på første besøk

Bestill din timeavtale til undersøkelse i dag!

Som tannlege Majorstua ønsker vi at du skal få mest mulig ut av smilet ditt nå og i årene fremover. For å finne behandlingen som passer deg og dine tenner best, vil vi alltid spørre om din historikk, behov og mål.

Førstegangsundersøkelse hos oss inkluderer:

✓ Full undersøkelse av tenner og tannkjøtt

✓ Panoramarøntgen ved behov

✓ Bitewing røntgenbilder

✓ Lett rens av tannstein

✓ Fjerning av misfarging med Airflow

Årlig kontrollundersøkelse er lik en full undersøkelse, men uten panoramarøntgen.

Fast pris på førstegangsundersøkelse: 990,- (ved bestilling online)

Pris på årlig kontroll: 1150,- til 1350,-

Tilbud! Er du ny pasient, får du inntil 57% rabatt på ditt første besøk hos vår tannlege på Majorstuen. Vi har også faste rabatter for studenter og pensjonister, i tillegg til bedriftsavtaler.

Alt innen tannbehandling på vår Majorstuen tannklinikk

Vi på Tannlegeteam Majorstuen er der når du trenger oss mest. I tillegg til generell tannhelse, tannsjekk og fjerning av tannstein, har vi en akutt tannlegevakt dersom uhellet skulle være ute.

Hos oss finner du spesialister innen oralkirurgi og endodonti tilknyttet Majorstuen tannklinikken. Dette betyr at du slipper du å bli henvist eller videresendt til et annet sted dersom du skulle ha behov for tannimplantat, visdomstenner, periodontitt eller andre komplekse behandlinger. Vi har dessuten estetiske og funksjonelle behandlinger, som tannkroner, skallfasetter, Invisalign og søvnapnébehandling. Alt fra den første undersøkelsen til etterbehandlingen, konsulteres og løses på samme sted!

Tannlege på Majorstuen med pasienten i fokus

Tannbehandlerne hos vår Majorstuen tannklinikk jobber daglig for å kunne gi folk gleden, helsen og smilet tilbake.

Teamet vårt holder seg oppdatert på det nyeste av odontologisk teori og praksis til enhver tid og sikter alltid mot å være de beste i sitt felt. Slik vil vi alltid kunne møte pasientens behov og yte den beste service.

Vi behandler også tannlegeskrekk med samtaleterapi, i trygge omgivelser. Vi tilpasser en behandlingsplan som passer deg, i et tempo du skal føle deg komfortabel med.

Vi har tannlegevakt på Majorstuen

Tannlegeteam Majorstuen har utvidede åpningstider og tilbyr time for akuttbehandling 5 dager i uken. Vår tannlegevakt på Majorstuen er tilgjengelig i hele klinikkens åpningstid og ligger i nye, lyse lokaler i tilknytning til Bogstadveien. Vi garanterer alltid time på kort varsel, du får som regel time samme dag! Vår tannlegevakt på Majorstuen er tilgjengelig for deg!

Her kan vi hjelpe deg med blant annet

✓ Tannbyll

✓ Løs tann

✓ Tannverk

✓ Betennelse i visdomstann

Tips fra tannlegen

Tannbehandling i narkose

Innhold Add a header to begin generating the table of contents Når det gjelder smertelindring og bekjempelse av angst under tannbehandling, kan både sedasjon og narkose være svært nyttige. Disse teknikkene brukes når lokalbedøvelse alene ikke er tilstrekkelig. I tilfeller der personer opplever alvorlig angst for tannbehandling eller når det gjennomføres større inngrep, kan full narkose også være et alternativ å vurdere.   Profesjonell tannbehandling under narkose    Når det gjelder tannbehandling under narkose, er det viktig å forstå den trygge og effektive prosedyren som utføres av en dyktig narkoselege. Narkose, også kjent som generell anestesi, innebærer en fullstendig bedøvelse og kan kun administreres av en spesialist innen narkose. Denne metoden bruker en skånsom kombinasjon av medisiner som administreres direkte i blodomløpet, en prosess kjent som intravenøs narkose. Disse medisinene skaper en beroligende og dyp søvn, samtidig som de gir en effektiv smertelindring.  Ved tannbehandling under narkose er pasientens velvære av største betydning. Derfor blir pasienten kontinuerlig overvåket av både narkoselegen og en erfaren narkosesykepleier. Dette sikrer at pasienten til enhver tid får tilstrekkelig oksygentilførsel og nøye oppfølging. Under hele prosedyren vil du ikke oppleve smerte eller ha noen bevisst oppfatning eller hukommelse om selve behandlingen, da narkosen gir en tilstand av dyp søvn.  Her kan du lese mer om vår profesjonelle samarbeidspartner som utfører behandling under narkose.    Avslapning og komfortabel tannbehandling med  sedasjonsteknikker   Å oppnå avslapning og ro under tannbehandling er viktig for mange pasienter, og sedasjon kan være en vei å gå. Sedasjon innebærer bruk av smertestillende og beroligende medisiner som lar deg slappe av under behandlingen. Det finnes ulike metoder for å administrere sedasjon, inkludert oral sedasjon og intravenøs sedasjon.   Oral sedasjon innebærer bruk av tabletter som foreskrives av tannlegen til pasienter som har behov for det. Disse medisinene bidrar til å redusere angst og fremme avslapning før og under tannbehandlingen. Det er viktig å følge nøye instruksjoner fra tannlegen om dosering og tidspunkt for inntak av tablettene.    Intravenøs sedasjon er en annen effektiv metode som utføres av …

Tips fra tannlegen

Behandling av søvnapné

Innhold Add a header to begin generating the table of contents    Hva er søvnapné? Søvnapné er en tilstand der en person opplever gjentatte pustestopp som varer i over ti sekunder, flere ganger i løpet av en natt. Under disse episodene strammes musklene i svelget og tungen, noe som fører til blokkering av luftveiene. Disse pustestoppene kan påvirke helsen negativt og bør derfor behandles av en søvnmedisinsk spesialist.   Hvordan oppstår søvnapné?    Søvnapné oppstår når musklene i svelget og tungen avspennes i en slik grad at luftveiene blokkeres. Dette fører til gjentatte pustestopp som kan vare i over 10 sekunder. Disse pustestoppene kan forårsake generelle helseplager dersom de forekommer hyppig.   Symptomer på søvnapné    Et av de vanligste symptomene på søvnapné er høylytt snorking som kan være plagsomt både for personen som snorker og deres partner. Personer med søvnapné opplever ofte dårligere og mer urolig søvn enn de som bare snorker. Dette kan føre til konstant tretthet, mangel på energi, konsentrasjonsvansker og hodepine, samt andre helseproblemer som forhøyet blodtrykk og hjerteproblemer, dersom tilstanden forblir ubehandlet.   Hvem trenger behandlig for søvnapné?  Det er en tydelig sammenheng mellom søvnapné og alvorlige sykdommer. Derfor er det viktig å behandle søvnapné for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes, fedme og konsentrasjonsvansker. Selv sosial snorking kan føre til ulike grader av søvn- og helseproblemer.  Opplever du symptomer som snorking, overdreven tretthet på dagtid eller observerte pustestopp, bør du søke utredning for å få riktig behandling.   Behandling av søvnapné  …

Scroll to Top