Tannlegeteam logo

Tannlegeteam

AirFlow Rens

Hva er egentlig tannstein?
Tannbørste med tannkrem
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Airflow er en avansert tannrensingsteknologi som kombinerer luft, vann og spesielle pulverpartikler for å effektivt fjerne plakk, misfarging og overfladiske flekker fra tannoverflaten. Denne metoden gir en skånsom, smertefri og en svært effektiv tannrens.

  Hvordan fungerer Airflow?

  En spesialisert Airflow-enhet kombinerer luft og vann under trykk for å danne en kraftig strøm som når alle tannoverflater. Et mildt pulver, vanligvis basert på natriumbikarbonat eller glycine, tilsettes luft- og vannstrømmen. Disse partiklene løsner effektivt plakk og flekker.

  Pulverpartiklene fungerer som små prosjektiler, som skånsomt løsner og fjerner plakk, misfarging og selv tøffere tannavleiringer.

  Fordeler med Airflow

  Airflow er skånsomt mot tannemaljen og tannkjøttet, og det gir en smertefri opplevelse i motsetning til tradisjonelle metoder som kan være ubehagelige. Den kraftige kombinasjonen av luft, vann og pulverpartikler gjør Airflow svært effektivt for å fjerne plakk og flekker, selv på vanskelige steder. Airflow er spesielt effektivt for å redusere overfladiske misfarginger forårsaket av kaffe, te, rødvin og tobakk.

  Er Airflow for alle?

  Airflow er generelt egnet for de fleste pasienter, men det kan være spesielt gunstig for de med tannkjøttsykdommer, følsomhet eller de som er utsatt for plakkoppbygging. Hos Tannlegeteam vurderer vi dine spesifikke behov og tilpasser behandlingen deretter.

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top