Airflow Tannrens: Guide til Renere og Sunnere Tenner

Airflow Tannrens

Regelmessig tannrens er en viktig del av god tannhygiene og kan bidra til å forhindre en rekke tannsykdommer. En av de mest moderne og effektive metodene for tannrens er Airflow tannrens.

Denne teknikken er kjent for sin evne til å fjerne plakk og misfarginger på en skånsom og smertefri måte. Mange tannklinikker, inkludert TannlegeTeam, tilbyr Airflow tannrens som en del av deres standard tannhelsetjenester.

Men hva er egentlig Airflow tannrens, og hvilke fordeler kan det gi deg?

Les videre for å lære mer om denne innovative behandlingen og hvorfor det kan være en god investering i din tannhelse.

Hva er Airflow tannrens?

Airflow tannrens er en moderne og effektiv behandlingsmetode som benyttes av tannleger for å fjerne belegg og misfarginger på tennene. Denne metoden bruker en blanding av luft, vann og natriumbikarbonatpulver for å rengjøre tennene grundig uten å skade emaljen. Airflow tannrens er spesielt effektiv for å nå de vanskelig tilgjengelige områdene mellom tennene og under tannkjøttsranden. Rens med Airflow inngår ofte i totalpakken du får ved tannlegeundersøkelse og er viktig for å forebygge tannsykdommer.

1. Effektiv behandling av plakk og tannstein

Uansett hvor godt du pusser tennene dine hjemme, er det nesten uunngåelig at plakk og tannstein bygger seg opp over tid. Tannstein oppstår når plakk fester seg til tannen rundt tannkjøttet og forkalker seg, eller kan også komme av at spyttet krystalliserer seg på overflaten av tennene. Plakkdannelsen oppstår gjerne på baksiden av tennene, noe som gjør det vanskelig å oppdage belegget på egen hånd. Ved forverring over tid øker risikoen for hull i tennene, og kan i verste fall føre til tannkjøttbetennelse eller periodontitt.

Ved tannlegeundersøkelse inngår som oftest fjerning av tannsten, tannrens, puss og polering slik at man forhindrer plakkdannelsen å bygge seg opp over tid. TannlegeTeam benytter kun topp moderne utstyr, og Airflow tannrens er en del av totalpakken du får ved standard undersøkelser. Denne metoden sikrer at tennene dine blir grundig renset, noe som bidrar til bedre oral helse og et sunnere smil.

rengjøring av tenner

2. Tannrens med Airflow er 100% smertefritt

Benytter du en tannlege med topp moderne utstyr kan du være sikker på at tannrensen skjer på en fullstendig smertefri måte uten bruk av de mekaniske instrumentene som var vanlige før i tiden. Airflow tannrens skjer på en skånsom måte ved at vi sprayer tennene med en blanding av pulver tilsatt smaksstoff, trykkluft og vann. Denne metoden fjerner skånsomt plakk og misfarginger uten å skade emaljen eller forårsake ubehag.

Tannrensen er mye mer effektiv og fokusert enn noe som kan oppnås hjemme, og mange av pasientene våre har kommentert hvor behagelig behandlingen er. Vi har til og med opplevd at pasienter har sovnet i stolen under Airflow behandling! Med denne metoden kan du opprettholde en god tannhelse uten å oppleve smerte eller ubehag, noe som gjør det til et populært valg blant våre pasienter.

Luftstrøm dental rengjøring

3. Økt selvtillit

Etter en profesjonell tannrens får du tenner som føles renere, smilet blir lysere og du får friskere pust. Belegg fra te, kaffe, rødvin og røyking fjernes effektivt, og du står igjen med et flott og sunt smil. Dette kan ha en betydelig positiv innvirkning på din selvtillit og generelle velvære.

Tannrens er også en del av grunnen til hvorfor det er så viktig med en grundig undersøkelse før man begynner med bleking av tennene. På denne måten sikrer man at plakk og belegg blir fjernet før man begynner på den estetiske behandlingen. Dette gir bedre resultater og et mer varig hvitt smil, noe som ytterligere kan øke din selvtillit.

hvite tenner

4. Unngå tannkjøttbetennelse

Betennelse i tannkjøttet oppstår som oftest ved at lag på lag med plakk bygger seg gradvis opp mellom tennene langs tannkjøttsranden. Dersom dette ikke blir behandlet over tid kan det føre til mer kroniske betennelser som er kjennetegnet ved hovent tannkjøtt som lett begynner å blø ved tannpuss og berøring. I verste fall kan betennelsen bryte ned kjevebenet og medføre festetap for tennene som må behandles ved kirurgiske inngrep.

Fordelen med regelmessig undersøkelser og tannrens er at plakk ikke får tid til å bygge seg opp, og dersom tannkjøttsykdommer er i ferd med å utvikle seg vil tannlegen oppdage dette på et tidlig stadium. Tidlig behandling kan forhindre alvorlige komplikasjoner og bevare tannhelsen din på lang sikt. TannlegeTeam benytter Airflow tannrens som en del av forebyggende behandling for å holde tannkjøttet friskt og sunt.

smerte tenner

Hva inngår i en tannlegeundersøkelse hos TannlegeTeam?

Når du bestiller en standard undersøkelse hos TannlegeTeam inngår Airflow tannrens som en del av totalpakken i tillegg til andre behandlinger som fjerning av tannstein, puss og polering. Våre undersøkelsespakker er designet for å sikre at alle aspekter av din tannhelse blir ivaretatt. Dette inkluderer grundige undersøkelser, røntgenbilder ved behov, og rådgivning om hvordan du best kan opprettholde din orale helse hjemme.

Vi benytter kun topp moderne utstyr og har et team av erfarne tannleger som er dedikert til å gi deg den beste mulige behandlingen. Ved å velge TannlegeTeam kan du være sikker på at du får en grundig og profesjonell tannlegeundersøkelse som dekker alle dine behov.

Pris på Airflow tannrens i Oslo

TannlegeTeam har for tiden et introduksjonstilbud for nye pasienter hvor du kun betaler kr 649 for en komplett undersøkelse hos våre tannlegeklinikker i Oslo hvor Airflow tannrens er inkludert. Dette tilbudet gir deg en flott mulighet til å oppleve fordelene med Airflow tannrens til en redusert pris.

Regelmessige tannlegebesøk og profesjonell tannrens er en investering i din helse og velvære. Ved å benytte vårt introduksjonstilbud kan du sikre at tennene dine holdes rene og sunne uten å sprenge budsjettet. Kontakt oss i dag for å bestille din time og dra nytte av dette spesialtilbudet.

Hvorfor velge TannlegeTeam?

TannlegeTeam tilbyr profesjonell tannbehandling med moderne utstyr og hyggelige lokaler. Vi har en pasientfokusert tilnærming og skreddersyr behandlingsplaner for å oppnå de beste resultatene for hver enkelt pasient. Våre tannleger har lang erfaring og er dedikert til å gi deg den beste mulige omsorgen.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger som dekker alle dine tannhelsebehov, fra rutinemessige undersøkelser og tannrens til mer avanserte kosmetiske og restaurerende behandlinger. Våre moderne fasiliteter og avanserte teknologier sikrer at du får en skånsom og behagelig opplevelse hver gang du besøker oss. Velg TannlegeTeam for en helhetlig tilnærming til din tannhelse og et smil du kan være stolt av.

Har du spørsmål om Airflow tannrens eller andre tjenester vi tilbyr? Ikke nøl med å kontakte oss eller bestille en time via vår online booking. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå optimal tannhelse!

Ofte stilte spørsmål om Airflow tannrens

Hva er Airflow tannrens?

Airflow tannrens er en metode som bruker en blanding av luft, vann og natriumbikarbonatpulver for å fjerne plakk og misfarginger fra tennene. Det er en skånsom og effektiv måte å rense tennene på.

Er Airflow tannrens smertefritt?

Ja, Airflow tannrens er helt smertefritt og skånsomt for tennene og tannkjøttet. Det bruker ingen mekaniske instrumenter som kan forårsake ubehag.

Hvor ofte bør jeg få utført Airflow tannrens?

Det anbefales å få utført Airflow tannrens minst én gang i året, eller oftere hvis tannlegen din anbefaler det basert på din tannhelse.

Kan Airflow tannrens erstatte vanlig tannpuss?

Nei, Airflow tannrens erstatter ikke daglig tannpuss og bruk av tanntråd. Det er en profesjonell behandling som gir en grundigere rengjøring enn det man kan oppnå hjemme.

Er Airflow tannrens trygt for alle?

Ja, Airflow tannrens er trygt for de fleste, inkludert personer med sensitive tenner. Tannlegen vil vurdere din tannhelse og tilpasse behandlingen etter dine behov.

Fler artikler innenfor samme tema

Scroll to Top