Invisalign

Unngår du å smile på grunn av skjeve tenner? Vi i TannlegeTeam hjelper folk med slike problemer hver dag. Vi kan tilby Invisalign, en usynlig form for tannregulering.
Dame som smiler
Innhold
  Add a header to begin generating the table of contents

  Et strålende smil er ikke bare en kilde til selvtillit, men det har også en betydelig innvirkning på vårt generelle velvære. For de som vurderer tannregulering, er Invisalign en moderne tilnærming til tannkorrigering, som ikke bare gir resultater, men også gir en mer praktisk og behagelig opplevelse.

  Hva er Invisalign?

  Invisalign er en avansert metode for tannregulering som bruker gjennomsiktige, skreddersydde plastskinner for å gradvis rette ut tannfeil. Disse skinnene, kjent som aligners, er laget for å passe perfekt til pasientens tenner og gir en diskré måte å korrigere tannavvik.

  Hvordan Fungerer Invisalign?

  Hos Tannlegeteam starter vi med en konsultasjonstime, der tannhelse og behov vurderes for å avgjøre om Invisalign er egnet for deg som pasient.

  Digital Skanning

  En digital skanning av pasientens tenner blir tatt for å lage en nøyaktig 3D-modell. Dette eliminerer behovet for tradisjonelle avtrykk.

  Skreddersydde aligners

  Basert på den digitale modellen, produseres en serie med skreddersydde aligners. Hver aligner er designet for å flytte tennene gradvis i ønsket posisjon.

  Bruk og bytte

  Pasienten bruker hver aligner i omtrent to uker før de bytter til den neste i serien. Dette gjentas til ønsket tannjustering er oppnådd.

  Regelmessige kontroller

  Pasienten har jevnlige oppfølgingstimer for å overvåke fremgangen og få nye aligners.

  Fordeler med Invisalign

  • Aligners er gjennomsiktige og derfor mindre synlige enn tradisjonelle metallbraketter, noe som gjør dem ideelle for de som ønsker en mer estetisk tiltalende tannreguleringsløsning.
  • Invisalign-aligners er laget av mykt og behagelig materiale, og de er skreddersydde for å passe perfekt til pasientens tenner, noe som gir økt komfort sammenlignet med tradisjonelle alternativer.
  • Aligners kan fjernes for å spise, pusse tenner og bruke tanntråd. Dette gir en fleksibilitet i dagliglivet som tradisjonelle tannreguleringer ikke kan tilby.
  • I noen tilfeller krever Invisalign færre tannlegebesøk sammenlignet med tradisjonelle tannreguleringer.
   

  Fler artikler innenfor samme tema

  Scroll to Top